Yapay Zeka Otoportreleri Oluşturmak için Vana Portresi Nasıl Kullanılır?
Yapay Zeka Otoportreleri Oluşturmak için Vana Portresi Nasıl Kullanılır?
Yapay zeka sanatının çeşitli tarzlarında otoportrelerinizin nasıl görüneceğini bilmek ister misiniz? Onları Vana'ya gönderin. İşte nasıl çalıştığı.

Vana Portresi, sosyal medya kullanıcıları yapay zeka tarafından oluşturulan otoportreleriyle haber akışlarını doldururken manşetlere taşındı. İşte Vana Portre'den de kişiselleştirilmiş portreler elde etmenin yolu.

Vana portre oluşturmak için buradan ulaşabilirsiniz.

Vana Portrelerinizi Nasıl Elde Edebilirsiniz?

Kendi Vana portrelerinizi elde etmek için, iki bölüme ayırdığımız bir dizi adımı izlemeniz gerekir: 1. Aşama ve 2. Aşama. Bunun nedeni, gönderim ile galerinize erişme arasındaki bekleme süresidir.

1. Aşama: Resimlerinizi Gönderin

Vana otoportrelerinizin teslim süreciyle başlayalım.

1. PC'nizde veya cep telefonunuzda Vana Portre web sitesini ziyaret edin (bu yazı yazıldığı sırada kullanılabilir bir uygulama yoktur). Bu kılavuz için PC sürümünü kullanıyoruz.

2. Create your gallery tıklayın.

3. Bir sonraki sayfa yüklendiğinde, ekranın ortasında hemen Vana'nın harika bir portrenin nasıl elde edileceğine dair önerileri gösterdiği bir açılır pencere belirecek. Açılır pencereyi küçültmek için sağ üst köşedeki x işaretini tıklamadan önce mutlaka okuyun ve gözlemleyin.

4. + 8 resim ekle 'yi tıklayın ve daha fazla ekleyebilmenize rağmen en az sekiz fotoğraf eklediğinizden emin olun. Yanlış görseli eklediyseniz, Kaldır'a tıklayıp başka bir görsel seçebilirsiniz. Sekiz resminiz eklendiğinde işlev, İyi görünüyor olarak değişecektir.

5. E-postanızı aşağıdaki boşluğa girin.

6. Gönder ve Kabul Et'i tıklayın . Doğru sayıda resim eklemediyseniz, bu işlev çalışmayacaktır.

Bu adımları tamamladıktan sonra, gönderimin başarılı olduğunu onaylamak için Vana'dan bir e-posta alacaksınız. Birkaç gün ila birkaç haftalık bir bekleme süresinden sonra, galerinizin görüntülenmeye hazır olduğunu bildiren başka bir e-posta alacaksınız.

Anında sonuç almak istiyorsanız, Google fotoğraflarınızı da sanat eserlerine dönüştürebilir , öyleyse neden beklerken bunu denemiyorsunuz?

2. Aşama: Galerinize Erişin

Şimdi neye sahip olduğunuzu görme zamanı!

1. Vana Portre'den gelen e-postayı açın.

2. Kişiselleştirilmiş galerinizi görüntülemek için burayı tıklayın.

3. Farklı sanat stili bölümlerine tıklayarak galerinizi görüntüleyin.

Portreleriniz için sekiz farklı resim stili vardır. Her stil bir dizi portre sunar ve toplamda 100'den fazla portre vardır.

  • Uçan Kertenkelenin Evi
  • Yardımcı Araç Suçlusu
  • Boyamak
  • Yarı robot
  • Siyah ve beyaz
  • Çiçekler
  • Kozmik
  • Siberpunk

Vana ile iyi sonuçlar almak için portre fotoğrafçılığınızın seviyesini yükseltmeyi düşünün.

Vana ile Portrelerinizi Yapay Zeka Sanatına Dönüştürün

Fotoğraf icat edilmeden önce portrelerin bir ressam tarafından yapılması gerekiyordu ve bu süreç aylarca hatta yıllarca sürebiliyordu. Ancak yapay zeka ve yaratıcı teknolojideki ilerlemeyle artık hayatlarımızı neredeyse anında sanat eserlerine dönüştürebiliyoruz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!