Android için En İyi 5 Fotoğraf Yönetimi ve Düzenleyici Uygulaması
Android için En İyi 5 Fotoğraf Yönetimi ve Düzenleyici Uygulaması
Android'de fotoğraflarınızı yönetmenin daha iyi bir yoluna mı ihtiyacınız var? Bu akıllı fotoğraf uygulamaları, sıralama, silme ve daha pek çok işi sizin yerinize yapar.

Telefonunuz her gün her yerden resim toplar. Telefonunuzun kamerasıyla çektiğiniz kişisel anılardan, mesajlaşma uygulamalarındaki arkadaşlarınızın kısa mesajlarına, sosyal medyadaki sohbetleri canlandırmak için ekran görüntülerine kadar, görüntüler cihazınızda çok fazla yer kaplıyor.

Bu dosyaların yüzlercesini yönetmek külfetli bir görev olabilir. Neyse ki, doğru araçlarla olması gerekmiyor. Öyleyse, fotoğraf yönetimi ve organizasyonu için en iyi Android uygulamalarından bazılarına bakalım.

1. Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar, piyasadaki en popüler fotoğraf yönetim aracıdır ve çoğu modern Android telefona önceden yüklenmiş olarak gelir. Resimlerinizi düzenlemek için hem manuel hem de AI tabanlı özelliklere sahiptir. Güçlü yapay zekası, galerinizi yönetmek için öneriler sunar. Örneğin, otomatik olarak albümler, belirli bir yıla ait anıların özetini, fotoğraf kolajlarını ve çok daha fazlasını oluşturabilir.

Google Fotoğraflar ayrıca fotoğraf aramayı çok kolay hale getirir. Kişi, kedi, belge ve daha fazlası gibi nesneleri arayabilirsiniz. En iyi yanı, bu etiketleri fotoğraflarınıza manuel olarak atamak zorunda olmamanızdır; hepsi otomatiktir.

Yapay zeka tabanlı yüz tanıma teknolojisiyle Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızda bulunan kişiler için albümler oluşturur. Gelecekte kolayca aramak için uygulamanın her bir kişinin adını bilmesini sağlayabilirsiniz. Google Fotoğraflar ayrıca arkadaşlarınız ve ailenizle resim alışverişi yapmanızı sağlayan paylaşılan bir albüm özelliğine de sahiptir.

En iyi yanı, tüm bu özelliklerin ücretsiz olarak kullanılabilmesidir. Fotoğraflarınızı düzenlemek ve yönetmek için bir abonelik almanız gerekmez.

İndirin: Google Fotoğraflar (Ücretsiz)

2. A+ Galerisi

A+ Galeri, galerinizi yıl, ay veya güne göre yönetmenize olanak tanıyan hafif bir fotoğraf düzenleyicidir. Ayrıca, çevrimiçi albümlerinizi ve fotoğraflarınızı görüntülemek için Dropbox gibi bulut depolama hesabınıza bağlanmanıza olanak tanır.

Albümlerinizi Albüm menüsünden rahatlıkla yönetebilirsiniz. Ek olarak, favori albümlerinizi sabitleme ve kolayca gizleme veya yeniden adlandırma seçeneği vardır. Renk tabanlı arama özelliği aracılığıyla da görseller bulabilirsiniz.

Uygulama, fotoğraflarınızı yetkisiz erişime karşı korumak için güvenli bir sanal kasada saklamanıza olanak tanıyan güvenli bir kasa özelliğine sahiptir. Ayrıca, geri dönüşüm kutusu özelliği, yanlışlıkla bir şeyi silmeniz durumunda fotoğrafları kurtarmanıza yardımcı olur.

A+ Galeri, bir fotoğrafı veya albümü çeşitli sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında paylaşmanıza olanak tanır. Ve neyse ki, indirmek ücretsizdir ve tüm temel özelliklerini ücretsiz olarak sağlar. Ancak, genişletilmiş bulut depolama gibi bazı premium özellikler mevcuttur.

İndirin: A+ Galeri (Ücretsiz, uygulama içi satın almalar mevcuttur)

3. F-Stop Gallery

F Stop Gallery, tonlarca kullanışlı özelliğe sahip, özelliklerle dolu bir fotoğraf yönetimi uygulamasıdır.

Yer imi listesine bir resim veya albüm eklemenizi sağlayan bir yer imi özelliğine sahiptir, böylece daha sonra telefon galerisine tekrar göz atmak zorunda kalmadan kolayca bulabilirsiniz. Anahtar kelimeleri kullanarak uygun aramayı etkinleştirmek için resimlerinize etiketler ekleyebilirsiniz. Ayrıca, fotoğrafları en yüksekten en düşüğe veya tam tersine göre filtreleyebilmeniz için resimlerinizi derecelendirmenizi sağlar.

F Stop Gallery, fotoğraflarınızı ve albümlerinizi güvenli bir klasöre eklemenizi sağlar ve ayrıca bulut depolama hizmetleriyle çalışır.

Uygulama, tüm temel fotoğraf düzenleme özelliklerini ücretsiz olarak sunar. Ancak deneyiminizi geliştirmek için iç içe klasörler, sınırsız yer imi, özel sıralama, geri dönüşüm kutusu, iç içe albümler, temalar, akıllı albümler ve çok daha fazlası gibi gelişmiş özellikler için ücretli sürüme erişebilirsiniz.

İndirin: F Stop Gallery (Ücretsiz, uygulama içi satın almalar mevcuttur)

4. Piktures: Fotoğraf albümleri

Piktures, zarif bir tasarıma sahip minimal bir fotoğraf yönetimi uygulamasıdır. Fotoğraflarınızı düzenlemek için gerekli tüm araçları sağlayan hafif ama özelliklerle dolu bir uygulamadır. F Stop Gallery gibi, bir yer imi özelliğine sahiptir ve ayrıca arama yoluyla kolayca bulmak için resimlerinize etiketler ekleyebilirsiniz.

Şık tasarımı ile albümler, yer imleri ve klasörler arasında kolayca gezinebilirsiniz. Ayrıca görüntüleri yerlere, tarihlere veya etiketlere göre filtreleyebilirsiniz. Ayrıca Takvim Görünümü, fotoğrafları ay ve tarihe göre yönetmenizi sağlar.

Piktures, silinen fotoğrafları kurtarmak için bir geri dönüşüm kutusunu destekler. Albümlerinizi yönetmenize izin veren, resimlerinizi kolayca tanımlamanıza ve gruplandırmanıza yardımcı olan bir Albüm Ayarları özelliğine sahiptir. Özelliklerin çoğu ücretsiz olarak sunulsa da ücretli olanlar da vardır.

İndirin: Piktures Gallery (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

5. Scene

Scene, fotoğraflarınızı ve albümlerinizi etkili bir şekilde yönetmek için bazı sağlam özellikler sunan minimal bir fotoğraf görüntüleyici ve düzenleyicidir. Odaklanmanıza yardımcı olan, dikkat dağıtmayan temiz bir tasarıma sahiptir.

Uygulama, aynı anda çekilen tüm fotoğrafları bulmak için bir ay ve tarih seçmenize izin veren bir Takvim Görünümüne sahiptir. Görüntüleri albümlere sürükleyip bırakmanıza izin veren belirlenmiş bir Organize etme özelliğine sahiptir. Aynı anda birden çok görüntü seçebilir ve hepsini birlikte sürükleyebilirsiniz. Ayrıca, gizlilik amacıyla galerinizdeki fotoğrafları gizlemenize de olanak tanır.

Uygulama, sizi tüm önemli özelliklerle tanıştırmak için ipuçları gösterir. Düzenleme moduna girmek için uygulamada sağa kaydırmanız yeterlidir. Scene, tüm temel özelliklerini ücretsiz olarak sağlar. Ancak, albümlere video ekleme, daha büyük albümler ve PC veya Mac'ten sınırsız senkronizasyon gibi bazı premium özellikler abonelik gerektirir.

İndir: Scene (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

Bu Uygulamalarla Fotoğraflarınızı Düzenli Tutun

Gördüğünüz gibi, fotoğraf yönetimi uygulamaları son derece yararlı araçlardır. Her zamankinden daha fazla fotoğraf çekiyoruz, bu nedenle bir galeride binlerce resim içerebilecek belirli bir şey bulmak göz korkutucu bir görev olabilir.

Bu uygulamalarla, etiketler ve filtreler, hatta otomatik veya yapay zeka tabanlı araçlar aracılığıyla saniyeler içinde bir görsel bulabilirsiniz. Bu uygulamalar çok çeşitli özelliklere sahiptir ve Google Fotoğraflar çoğu insan için bariz bir seçim olsa da, Google'a biraz daha az bağımlı olmayı tercih ediyorsanız başka seçenekler de vardır.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!