Cantürk Alagöz: "Tuzluca'nın Sorunları İçin Cumhurbaşkanımızı Iğdır'da Birinci Yapmalıyız"
Cantürk Alagöz: "Tuzluca'nın Sorunları İçin Cumhurbaşkanımızı Iğdır'da Birinci Yapmalıyız"
AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Tuzluca’yı ziyaret etti.

Tuzluca’da kalabalık vatandaş grubu tarafından karşılanan Cantürk Alagöz, Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ve AK Parti Tuzluca İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Iğdır’ın ve Tuzluca’nın sorunlarını tespit ettiklerini ve çözüm için devlet gücüne ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Cantürk Alagöz, “Iğdır’da Milletvekilliği seçimlerini güçlü bir şekilde hallettik.

İnşallah önümüzdeki aylardan itibaren Iğdır’da nelerin değiştiğini, nelerin değişeceğini göreceksiniz. Birkaç yıl sonra Iğdır nasıl oldu da böyle gelişti diyeceğinize eminim. Seçim döneminde de söyledim.

Benim milletvekili olmaya maddi, manevi hiçbir şekilde ihtiyacım yoktu.

Ben buraya çocuklarımız ve gençlerimize hizmet için geldim. Tuzluca’da seçim döneminde bir yüksekokul sözüm vardı. Sözümün arkasındayım. 2 yıl içinde buraya Yüksekokul gelecek.

Ancak bunun gibi büyük projelerin bir an önce hayata geçmesi için Cumhurbaşkanımızı Iğdır’da birinci yapmalıyız. Emin olun, 1 ayda kendi imkanlarımızla çözdüğümüz sorunlar eski siyasilerin 5 yılda çözdüğü sorunlardır. Bir de Cumhurbaşkanımızın destek vereceği bir ilde neler olabileceğini tahmin edin. Cantürk Alagöz tek başına bir hiçtir.

Hep beraber koşarsak, mücadele edersek başarılı oluruz. Hepimiz, ilimiz için canı gönülden çalışarak Cumhurbaşkanımızın oylarını en az ikiye katlamamız gerekiyor. Hepinizden güçlü destek bekliyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra esnaf gezisine çıkan Alagöz, burada esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!