Amasya'da Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 6 Ölü, 35 Yaralı
Amasya'da Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 6 Ölü, 35 Yaralı
Son dakika haberine göre, Amasya'nın Merzifon ilçesinde acı bir trafik kazası meydana geldi. Yolcu otobüsü, Ankara'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıktıktan kısa bir süre sonra Merzifon OSB mevkisi yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazanın ardından olay yerine hızla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, korkunç kaza sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti ve 35 kişi de çeşitli derecelerde yaralandı.

Yaralılar, hemen ambulanslarla Merzifon Devlet Hastanesine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara gerekli müdahaleleri yapmak için mobil hastane birimleri kurdu. Yaralıların durumlarının ciddiyetini değerlendiren sağlık ekipleri, hayati tehlikesi olanlara öncelik tanıdı.

Kaza nedeniyle olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve trafik kontrolleri sıkılaştırıldı. Kazanın kesin nedeni hakkında soruşturma başlatıldı.

Kazayla ilgili daha fazla ayrıntı ve güncellemeler için resmi makamların açıklamalarını takip etmeye devam edeceğiz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!