Eski Yemen Savunma Bakanının Oğlunun Karıştığı Kaza: 71 Yaşındaki Kadın Yaşam Mücadelesi Veriyor
Eski Yemen Savunma Bakanının Oğlunun Karıştığı Kaza: 71 Yaşındaki Kadın Yaşam Mücadelesi Veriyor
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında, eski Yemen Savunma Bakanının oğlu Musaeed Ahmed Musaeed Hussein'in kullandığı araç, caddeden karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Kazada ağır yaralanan 71 yaşındaki Pakize Özer, şu anda yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Olayın detaylarına göre, Musaeed Hussein'in aracıyla çarptığı Pakize Özer'in başı kaldırıma çarptı, ve olay sonrasında hemen hastaneye kaldırıldı. 71 yaşındaki kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaza anı, olayın meydana geldiği cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Musaeed Hussein'in aracının aynasıyla Özer ve beraberindeki bir kişiye çarptığı, ardından Özer'in düşerek kafasını çarptığı açıkça görülmekte.

Musaeed Ahmed Musaeed Hussein, polis tarafından gözaltına alındı, ancak daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay yerinde aracın yolcu koltuğunda, eski Yemen Savunma Bakanı Ahmed Musaeed Hussein'in de bulunduğu belirtildi.

Hussein'in avukatı Kerim Bahadır Şeker, müvekkilinin Türkiye'ye tedavi için geldiğini, suçsuzluğuna dair bilirkişi raporu bulunduğunu ve kamera görüntülerinin mağdurun kusurlu olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Ancak, mağdurun hayati tehlikesinin devam ettiği ve soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Eski bakanın sağlık sorunları nedeniyle Türkiye'ye geldiği ve kaza sırasında oğluyla birlikte olduğu belirtilirken, olayın hukuki süreci ve mağdurun sağlık durumu yakından takip ediliyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!