Sinan Oğan kararını açıkladı
Sinan Oğan kararını açıkladı
Sinan Oğan, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi konusunda çıkan iddialara ilişkin açıklama yaparak, sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Öte yandan, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da aynı dakikalarda yeni bir açıklama yaparak gelişmeleri değerlendirdi.

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrasında gündemde yer alan 'Sinan Oğan da adaylıktan çekilecek' iddialarına cevap veren ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, adaylıktan çekileceği yönündeki söylentilere karşı açıklama yaptı. Bu süreçte, ittifaka dahil olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin çekilme kararı sonrası, ATA İttifakı'ndan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

SİNAN OĞAN'DAN 'ÇEKİLECEK' İDDİALARI SONRASI AÇIKLAMA

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Oğan, şu ifadeleri kullandı;

"Türk milletinin değerli evlatları, kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Son günlerde artan provokasyon duyumları nedeniyle seçim günü herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için İstanbul'dayım. Haber Türk Tv'de konuk olacağım ve yarın Ankara'da olacağım. Tüm destekçilerimizin bize katılımını bekliyoruz. Lütfen bizim dışımızdaki açıklamalara itibar etmeyin ve bize güvenin."

ÜMİT ÖZDAĞ: ZAFER YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, aynı dakikalarda yaptığı sosyal medya açıklamasında, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın adaylıktan çekilmeyeceğini vurgulayarak "Zafer yakın, meşaleleri yakın. Gün, milletimize hizmet günüdür. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımızla birlikte Türkiye'mizi daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın açıklaması şöyle;

"Son günlerde Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddialarının yalandan ibaret olduğunu belirten Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyeceklerini ve Zafer Partisi ile Sinan Oğan'ın bu mücadelede yan yana durduklarını ve zaferde de yan yana olacaklarını vurgulayarak, "Zafer yakın, meşaleleri yakın" dedi."

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!