Hesap Olmadan Instagram Gönderilerini Görüntüleme
Hesap Olmadan Instagram Gönderilerini Görüntüleme
Instagram profillerini hesap olmadan da görüntülemek mümkündür. İşte nasıl yapılacağı ve karşılaşacağınız sınırlar.

Instagram çoğunluğuna hiç katılmadıysanız, ancak birinin hesabını görüntülemek istiyorsanız, yine de kendi profiliniz olmadan da göz atabilirsiniz.

Instagram'ı hesap olmadan görüntüleyebilseniz de tüm özelliklerini kullanamayacaksınız. Bu yazıda, Instagram'ı hesap olmadan nasıl görüntüleyeceğiniz konusunda çalışan geçici çözümleri göstereceğiz.

Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir: Mümkün mü?

Hesap Olmadan Instagram Nasıl Görüntülenir: Mümkün mü?

Instagram'a gidiyor ve bir hesaba kaydolmadan platformda gezinmeye çalışmak sizi hiçbir yere götürmez. Tek göreceğiniz, oturum açmanızı veya kaydolmanızı bekleyen bir oturum açma ekranı olacaktır.

Instagram'a ve nasıl çalıştığına aşina olanlar, platformdaki tüm özelliklere erişmenin tek yolunun bir profil olduğunu bilir.

Bir profile kaydolmadan ve giriş bilgilerini sağlamadan Instagram'ı gerçek kullanıcılar gibi kullanamazsınız. Akıllı telefon, mobil tarayıcı veya masaüstü bilgisayar kullanıyor olmanız fark etmez.

Ancak bu giriş ekranını aşmanın ve hesap olmadan doğrudan profilleri ziyaret ederek ve üçüncü taraf Instagram görüntüleyicileri kullanarak Instagram'a göz atmanın yolları vardır.

Instagram Kullanarak Hesap Olmadan Instagram Profilini Görüntüleme

Instagram Kullanarak Hesap Olmadan Instagram Profilini Görüntüleme

İyi haber şu ki, tam kullanıcı adına sahip olduğunuz ve profil herkese açık olarak ayarlandığı sürece belirli bir Instagram profilini hala bulabilirsiniz.

Hesapsız bir Instagram profili ararken tek yapmanız gereken, tarayıcınıza Instagram web sitesi URL'sini ve ardından hesabın kullanıcı adını yazmaktır .

Örneğin, "www.instagram.com/[ kullanıcı adı ]" yazıp hesabın fotoğraf akışını görebilirsiniz. Bunu " www.instagram.com/anlikhaber.com.tr/" ile test ettik, ancak herkese açık herhangi bir profille çalışıyor.

Görüntülemeye çalıştığınız hesap, Instagram gönderilerini kimin görüntülediğini göremeyecektir. Sadece Hikayelerini kimin görüntülediğini görebilirler.

Instagram Görüntüleyicileri Kullanarak Hesap Olmadan Instagram Profilini Görüntüleme

Instagram görüntüleme sitelerini kullanarak Instagram profillerini hesap olmadan da görüntüleyebilirsiniz. Bunlar, Instagram profillerine anonim olarak göz atmanıza izin veren üçüncü taraf araçlardır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı Instagram görüntüleyici türleri vardır. Bazı popüler olanlar arasında ImgInn, Dumpor, Infact, Anon IG Viewer ve GreatFon bulunur. Aslında, Infact gibi araçlar, bir Instagram hesabı olmadan Instagram profillerini indirmenize bile izin verir.

Imginn'i Kullanma

Imginn, bir hesap olmadan Instagram'da gezinmenizi sağlayan tamamen ücretsiz bir çevrimiçi hizmettir. Bununla birlikte fotoğrafları, makaraları ve Hikayeleri de indirebilirsiniz.

Bu hizmeti şu şekilde kullanabilirsiniz:

1. Akıllı telefonunuzda veya PC'nizde Imginn'e gidin.

2. Arama çubuğuna kişinin adını veya @kullanıcı adını girin, ardından arama simgesini tıklayın.

Benzer kullanıcı adlarına sahip farklı hesaplar bulacaksınız. Görüntülemek istediğiniz belirli profili tıklayın.

4. Ardından fotoğrafı veya makarayı indirmek için İndir'e tıklayın.

5. Yalnızca bir makarayı izlemek istiyorsanız, oynat düğmesine tıklayın. Makara sizi site dışına çıkaracak ve yeni bir sekmede açılacaktır.

6. Yorumları okumak için aşağıdaki yorumlar bölümüne gitmeniz yeterlidir.

Bu araç ile gönderilere yapılan yorumları da okuyabilirsiniz. Instagram'ı bir hesap olmadan görüntülemek için Imginn'i kullanmak üzere kaydolmanıza gerek yoktur.

Dumpor'u Kullanma

Dumpor, Instagram kullanıcılarının profillerini, makaralarını, Hikayelerini, takipçilerini ve takiplerini ve etiketlenmiş gönderilerini bir hesap olmadan görüntülemenizi sağlayan bir başka popüler ücretsiz Instagram görüntüleyicisidir.

Ayrıca kullanımı basittir ve kaydolmanızı gerektirmez. Aynı şekilde konum ve hashtag'lere göre profil aramanıza olanak tanır ve Instagram profillerini, beğenilerini, yorumlarını ve takipçilerini analiz etmenize olanak tanır. Nasıl kullanılacağı aşağıda açıklanmıştır:

1. Tercih ettiğiniz tarayıcıyı kullanarak Dumpor'a gidin . Hem mobil tarayıcılarda hem de masaüstü tarayıcılarda çalışır.

2. Aramak istediğiniz kullanıcı adını, konumu veya hashtag'i girin ve ara düğmesine tıklayın.

3. Yine, Imginn'de olduğu gibi, çoğu hayran sayfası olan birçok sonuç alacaksınız. Varsa, aradığınız belirli hesabı tanımlayın ve tıklayın.

4. Sonuçlarınızı daha fazla filtrelemek için Konumlar ve Etiketler sekmelerine de tıklayabilirsiniz.

5. Şimdi belirli bir gönderiye tıklayın (fotoğraf, makara veya Hikaye).

6. Resmin sağ alt kısmına gidin ve İndir'e tıklayın. Instagram PC yükleme özelliğini kullanarak bu gönderileri istediğiniz zaman kolayca yükleyebilirsiniz.

Ancak, Instagram'ı bir hesap olmadan kullanmak için hizmetlerini kullanmanıza izin vermeden önce kişisel bilgilerinizi talep eden Instagram izleyicilerine karşı dikkatli olun.

Instagram Hesabı Olmadan Yapabilecekleriniz

Instagram'ı bir hesap olmadan görüntüleyebilmenize rağmen, aşağıdakilerden başka yapabileceğiniz pek bir şey yok:

  • Herkese açık profilleri görüntüleme.
  • Biyo bağlantılara tıklayarak.
  • Gönderiler, takipçiler ve takip edilenler için toplamları görme.
  • Gönderileri görüntüleme ve indirmenin yanı sıra makaraları oynatma.
  • Gönderilerdeki ilk birkaç yorumu görüntüleme.
  • İlgili hesapları görmek.

Ek olarak, yalnızca sınırlı sayıda gönderi ve yorumu görüntüleyebileceğinizi unutmayın.

Instagram Hesabı Olmadan Yapamayacaklarınız

Instagram Hesabı Olmadan Yapamayacaklarınız

Instagram, profili olmadan kimsenin platformunu kullanmasını gerçekten istemiyor, bu nedenle özellikleriniz son derece sınırlı olacak.

Bir hesap olmadan bir profil sayfasını ve gönderilerin bir özetini görebildiğiniz için başka pek bir şey yapabileceğiniz anlamına gelmez.

Gerçekten bir hesaba kaydolmadan ve oturum açmadan, bir profili görüntülemek, simge durumuna küçültülmüş fotoğraf beslemesi ve makaralar gerçekten yapabileceğiniz tek şeydir.

Bir profil oluşturmayarak kaçırdığınız avantajlardan bazıları şunlardır:

  • Diğer IG kullanıcılarıyla ağ oluşturma.
  • Yorum gönderme.
  • Fotoğrafları ve videoları beğenmek.
  • Fotoğrafları yakınlaştırma.
  • Öne Çıkanlar Görüntüleniyor.
  • Bir Instagram hesabını takip etmek.
  • Kamera efektleri ve Çıkartmalar.
  • Kendi içeriğinizi yayınlamak.

Yukarıdakilerden herhangi birini yapmaya çalıştığınızda, Instagram'ı bir hesap olmadan görüntülediğinizi hatırlatan ve platformu kullanmak için oturum açmanızı isteyen bir istem görünecektir.

Giriş Yapmadan Instagram Görüntüleme

Bir hesap olmadan Instagram'ı nasıl görüntüleyeceğinizi öğrendiniz. Bu şekilde, oturum açmadan veya bir hesabınız olmadan Instagram'a göz atabilirsiniz, ancak normal bir kullanıcı gibi etkileşimde bulunamaz veya gönderileri görüntüleyemezsiniz.

Instagram'a kaydolmayı düşünüyorsanız, en iyi özelliklerini öğrenerek uygulamayı daha rahat kullanın.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!