watchOS 9'da Özel Antrenmanlar Nasıl Kurulur
watchOS 9'da Özel Antrenmanlar Nasıl Kurulur
Apple Watch'taki Antrenman uygulamasını kullanarak sizin için mükemmel bir antrenman yapın.

Antrenman uygulaması, Apple Watch'u kullanmanın en popüler yollarından biridir. Fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için tüm egzersiz bilgilerinizi takip etmenin harika bir yoludur.

Ve watchOS 9'dan başlayarak, ısınma süresi, tekrarlanan çalışmalar ve dinlenme aralıkları ve daha fazlası gibi eklemelerle egzersizinizi değiştirmek için Apple Watch'ta özel bir antrenman oluşturabilirsiniz. Size nasıl olduğunu göstereceğiz.

Özel Antrenman Oluşturun

Özel bir antrenman oluşturmak için Apple Watch'unuzda Antrenman uygulamasını açın. Digital Crown'u çevirin veya ekranı aşağı kaydırın. Mevcut tüm antrenmanları, hatta daha önce duymamış olabileceğiniz daha az bilinen bazı seçenekleri görüntüleyebilirsiniz.

İstediğiniz antrenmanı bulduğunuzda ••• ve Antrenman Oluştur öğesini seçin. Ardından Özel'i seçeceksiniz.

Özel bölümünde, bir antrenman için seçebileceğiniz bir dizi ekleme vardır.

İlk olarak, bir ısınma süresi ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için, Isınma'yı ve ardından Zaman, Mesafe veya Açık'ı seçin. Isınmanıza bir kalp atış hızı uyarısı eklemek de mümkündür. Bu, Apple Watch'taki yerleşik kalp atış hızı monitörünü kullanır.

Antrenmanın sonunda soğuma süresi oluşturma olanağı da vardır. Cooldown'u ve ardından Time, Distance veya Open'ı seçin. Aç öğesini seçerken, bunu bir kalp atış hızı uyarısıyla da eşleştirebilirsiniz.

Bir antrenman için çalışma ve dinlenme aralıkları da oluşturabilirsiniz. Ekle'yi seçin ve İş veya Kurtarma'yı seçin. Son olarak, Zaman, Mesafe veya Aç öğesini seçin. Birden çok çalışma ve dinlenme aralığı ekleyebilirsiniz.

Özel Başlık altındaki son adım, Adsız öğesini seçmektir. Ardından, daha sonra kolay erişim için antrenmanınıza bir ad verin.

Özel antrenmanların Çoklu Spor, Havuzda Yüzme ve Açık Suda Yüzmede bulunmadığını belirtmek isteriz.

Daha İyi Bir Apple Watch Antrenmanını Özelleştirme

Apple Watch'unuzda özel antrenmanlar oluşturma özelliği sayesinde egzersiz rutininizi size göre daha kişisel hale getirebilirsiniz. Günlük antrenmanınıza ısınma süresi, soğuma süresi ve daha fazlasını eklemenin keyfini çıkarın.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!