Samsung Q900TS 85" Sınıfı HDR 8K UHD Smart QLED TV
Samsung Q900TS 85" Sınıfı HDR 8K UHD Smart QLED TV
Samsung Q900TS 85" Sınıfı HDR 8K UHD Smart QLED TV ile en sevdiğiniz içeriği HDTV'nin 16 katı çözünürlükte izleyin . Bu TV, canlı renkler üretmek için 84,5" Quantum Dot LCD panele sahiptir ve dijital olarak hızlı iyileştirme için Motion Rate 240 teknolojisini içerir. bulanıklığı azaltmak için hareketli görüntüler. Daha canlı görüntüler

amsung Q900TS 85" Sınıfı HDR 8K UHD Smart QLED TV ile en sevdiğiniz içeriği HDTV'nin 16 katı çözünürlükte izleyin. Bu TV, canlı renkler üretmek için 84,5" Quantum Dot LCD panele sahiptir ve dijital olarak hızlı iyileştirme için Motion Rate 240 teknolojisini içerir. bulanıklığı azaltmak için hareketli görüntüler. Daha canlı görüntüler için uyumlu içerik ve diğer ekipmanlarla daha geniş bir renk gamı ​​sağlamak üzere HDR10, HDR10+ ve HLG HDR formatlarıyla uyumludur. FreeSync değişken yenileme hızı teknolojisi, yırtılma ve takılmayı azaltarak video oyunu deneyiminizi geliştirmeye yardımcı olur.

Q900TS, en sevdiğiniz uygulamalara ve internet tabanlı içeriğe erişim sağlamak için yerleşik Wi-Fi ve Ethernet bağlantısına, ayrıca akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi diğer akıllı cihazlarınızla içerik paylaşımına ve ekran yansıtmaya sahiptir. Mobil sürümler yerine tam web sitelerini görüntülemenizi sağlayan tam bir web tarayıcısı da yerleşiktir. Dört HDMI girişiyle, yüksek tanımlı video kaynaklarını bağlamak için birçok seçenek vardır. Flash sürücüler gibi multimedya çevre birimlerini bağlamak için iki USB bağlantı noktası da yerleşiktir. Bixby ve Amazon Alexa sanal asistanları, basit ses kontrolü ve akıllı ev entegrasyonu için yerleşiktir.

Samsung Q900TS 85" Sınıfı HDR 8K UHD Smart QLED TV Başlıca Özellikleri

Uçtan Uca Görüntüleme için Sonsuz Ekran

Küçültülmüş çerçeve, dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmaya yardımcı olur, böylece en sevdiğiniz filme veya TV programına daha iyi odaklanabilirsiniz.

8K UHD Yerel Çözünürlük

Doğal 8K UHD çözünürlükle, HDTV'nin 16 katı çözünürlükte uyumlu içeriğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kuantum İşlemci 8K

Yerleşik işlemci, daha sürükleyici bir deneyim sunmak için resmi optimize etmeye yardımcı olur.

8K AI Yükseltme

Bu teknoloji, görüntü parazitini azaltmak, kaybolan ayrıntıları geri yüklemek ve nesnelerin ve metnin etrafındaki kenarlara tanım eklemek için giriş kaynağını analiz ederek 8K'ya yakın çözünürlüğe yükseltir.

Uyarlanabilir Resim

İster güneşli bir oturma odasında ister karanlık bir çalışma odasında, Adaptive Picture teknolojisi, nerede ve nerede izlerseniz izleyin, artırılmış görüntüler için görüntüyü ve odanın aydınlatma koşullarını analiz ederek TV'yi optimize eder.

Nesne İzleme Sesi+

TV'nin dört bir yanında bulunan hoparlörlerle ses, daha gerçekçi bir 3D ses deneyimi oluşturmak için ekrandaki her hareketi takip edebilir.

4K İşlemcili Quantum Dot Teknolojisi

Quantum Dot teknolojisi, bir milyardan fazla renk sağlamak üzere tasarlanmıştır ve yerleşik 4K işlemci, gelişmiş netlik için görüntüleri yükseltir.

Doğrudan Tam Dizi 32x

Arka ışık bölgeleri, artırılmış kontrast için daha zengin siyah seviyeleri sağlamaya yardımcı olmak üzere otomatik olarak ayarlanacak şekilde tasarlanmıştır.

Ultra İzleme Açısı

TV, neredeyse her izleme açısından canlı görüntüler sağlayarak parlamayı azaltmak ve renkleri geliştirmek için tasarlanmıştır.

HDR10+ özellikli Kuantum HDR 32X

Quantum HDR 32X, renk ve ayrıntı aralığını HDR olmayan TV'lerde mümkün olanın ötesine genişleterek ayrıntı ve kontrastı ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. HDR10+'ın dinamik ton eşlemesi, uyumlu içerik ve kaynak cihazlarla daha derin siyahlar ve daha canlı görüntüler oluşturur.

Quantum Dot ile %100 Renk Hacmi

%100 renk hacmiyle (DCI-P3 renk alanında), Q900TS, herhangi bir parlaklık seviyesinde solmadan gerçekçi görüntüler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Gerçek Oyun İyileştirici+

Bu teknoloji ile ekstra hareket netliği, hızlı hareket eden oyun sahnelerinde haleyi ve bulanıklığı otomatik olarak azaltır ve AMD FreeSync, yırtılma ve takılmayı azaltmaya yardımcı olur.

Aktif Ses Yükseltici

Aktif Ses Yükseltici teknolojisi, evinizdeki ortam gürültüsünü analiz etmek ve diyalogları net bir şekilde duymanıza yardımcı olmak için sahnedeki sesleri geliştirmek üzere tasarlanmıştır.

Ortam Modu+

Bu mod, TV'nin dekoru, çizimleri, hava durumunu, günün manşetlerini ve daha fazlasını görüntülemek için arkasındaki duvarı taklit etmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Bağlı Cihazlarınız için OneRemote

Birlikte verilen OneRemote, tüm uyumlu bağlı cihazları ve içeriği otomatik olarak algılayabilir ve kontrol edebilir.

Evrensel Kılavuz

Evrensel kılavuz, birden çok uyumlu cihaz ve uygulamadaki favori içeriğinizi göz atması kolay tek bir menüde bir araya getirir. Popüler şovlar önerir ve yalnızca sizin için özel olarak hazırlanmış özel önerilerde bulunabilir.

Çoklu Görünüm

Bu özellik, TV ekranınızı ikiye bölerek izlediğiniz içeriği bir tarafa koyarken uyumlu mobil cihazınızı diğer tarafa yansıtır ve en sevdiğiniz programı veya oyunu izlerken antrenman videoları izlemenize, spor istatistiklerini kontrol etmenize ve daha fazlasını yapmanıza olanak tanır.

Sesli Asistanınızı Seçin

Hem Bixby hem de Amazon Alexa yerleşik olarak, en sevdiğiniz içeriğe erişebilir, yanıtlar alabilir ve evinizdeki TV'yi ve diğer uyumlu bağlı cihazları yalnızca sesinizle kontrol edebilirsiniz.

SmartThings Uyumluluğu

Q900TS TV, uyumlu akıllı ev cihazlarınızın kontrolünü size vermek için SmartThings ile çalışır. IoT cihazları ve sensörler ile bağlantı kurarak ışıkları açmanıza, buzdolabınızın içinde ne olduğunu kontrol etmenize ve koltuğunuzun rahatlığında robot elektrik süpürgesini çalıştırmanıza olanak tanır.

Q-Senfoni

Q900TS'deki hoparlörler, artırılmış bir surround ses deneyimi üretmek için Samsung Q serisi ses çubuğunuzla birlikte çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Ek özellikler

  • CTA 4K Ultra Yüksek Çözünürlük özelliği gereksinimlerini karşılar
  • Üstün UHD Karartma
  • Motion Rate 240 teknolojisi
  • Dolby ses
  • Çoklu Oda Bağlantısı
  • Bluetooth kulaklık desteği
  • Wi-Fi Direct
  • akıllı merkez
  • televizyon artı
  • Tam web tarayıcısı
  • Dijital Temiz Görünüm
  • Otomatik kanal arama
  • Otomatik Hareket Artı
  • USB multimedya oynatımı için ConnectShare
  • Gömülü POP
  • InstaPort S (HDMI Hızlı Geçiş)
  • Anynet+ HDMI CEC
  • Altyazı
  • Elektronik program rehberi
  • V-Çip
  • USB HID desteği
  • Eko sensör
  • otomatik kapanma
  • DLNA aracılığıyla TV'den mobil cihaza ve mobil cihazdan TV'ye yansıtma
  • analog tuner
  • E-Kılavuz
  • Gelecekteki bir üretici yazılımı güncellemesinin ardından Google Asistan ile çalışır

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!