Google, Play Store'un 2022'nin En İyi Uygulamalarını ve Oyunlarını Açıkladı
Google, Play Store'un 2022'nin En İyi Uygulamalarını ve Oyunlarını Açıkladı
Google, 2022'de Android, Wear OS ve Chromebook'lar için en iyi uygulama ve oyunlara ilişkin seçimlerini açıkladı.

Google Play, 2022'nin en iyi uygulamaları ve oyunları için seçimlerini açıkladı. Her yıl düzenlenen ödüller, pek çok türde telefonlar, tabletler, saatler ve Chromebook'lar için Play Store'daki en iyi oyunları sergiliyor.

Ödüller, Google Play'in editör ekibi tarafından oylanır ve geçen ay kendi kendinize oylamaya davet edilmiş olabileceğiniz Kullanıcıların Seçimi ödülleri de vardır.

2022'nin en büyük kazananları AI sanat uygulaması Dream ve sosyal medyanın yeni üyesi BeReal olurken, Apex Legends Mobile En İyi Oyun seçildi.

2022'nin En İyi Uygulamaları ve Oyunları

Uygulamalar, yıl boyunca neyin popüler ve önemli olduğunu yansıtacak şekilde seçilir, bu nedenle fitness ve yaratıcılığın yanı sıra AI uygulamalarına ve ayrıca Google'ın söylediğine göre "gerçeklerden kaçmamıza ve yepyeni bir dünyaya girmemize yardımcı olan oyunlardan" çeşitli uygulamalara odaklanılır. Topraklanmış ve mevcut kalmamıza yardımcı olan uygulamalara."

Kullanıcılar arasında popüler bir seçim, Apple'ın 2022'nin en iyi iOS uygulaması olarak da adlandırdığı sosyal medya uygulaması BeReal oldu.

Genel Kazananlar

Kullanıcıların Seçimi

Play Store'un 2022'nin En İyi Uygulamaları

Play Store'un 2022'nin En İyi Oyunları

AI ve Sosyal Medya Büyük Ödülleri Kazandı

Yapay zeka sanatı 2022'nin en sıcak trendlerinden biri oldu, bu nedenle Google'ın bu kategorideki bir uygulamayı onurlandırmayı seçmesi şaşırtıcı değil ve Dream bugüne kadar 10 milyondan fazla indirildi.

Ve BeReal'in daha ilginç ve gerçekçi sosyal medya ve fotoğraf paylaşımı yaklaşımı, Kullanıcıların Seçimi ödülünün layık bir galibi. Her ikisinin de önümüzdeki yıl boyunca büyük bir etki yaratmaya devam etmesini bekleriz.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!