Facebook Grubu Nasıl Oluşturulur
Facebook Grubu Nasıl Oluşturulur
Benzer düşünen insanlardan oluşan bir topluluk oluşturmaya başlayın.

Facebook grupları, benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanın harika bir yoludur. Belirli bir ilgi alanınız varsa veya ilgilendiğiniz bir şey için bir hayran grubu oluşturmak istiyorsanız, başlamakta gecikmeyin. Muhtemelen grubunuzu takdir edecek insanlar vardır.

Facebook grubunuzu dünyanın her yerinden benzer düşünen kişilerle bağlantı kuracak şekilde ayarlamak için bu hızlı ve kolay adımları izleyin.

Facebook'ta Grup Oluşturma Adımları

Facebook'ta yeni gruplar keşfetmenin pek çok yararlı yolu var, ancak aradığınızı hâlâ bulamadıysanız, kendi Facebook grubunuzu kurmamanız için hiçbir neden yok. Grubunuzu hiç vakit kaybetmeden çalıştırabilirsiniz.

  1. Facebook ana ekranınıza gidin ve uygulamanın sağ üst köşesindeki üç dikey çizgi ile resminize dokunun.
  2. Menü'de aşağı kaydırın ve Gruplar'a dokunun.
  3. Takip ettiğiniz gruplara göre size önerilen grupları gösteren bir ekranla karşılaşacaksınız ve üst sekmelerden Gruplarınızı görüntüleyebileceksiniz.
  4. Ekranın sol alt köşesinde üzerinde çarpı işareti bulunan mavi bir daire göreceksiniz.
  5. Ona dokunun ve Grup Oluştur öğesini seçin.

Facebook Grubunuzu Özelleştirin

Grubunuzu oluşturmadan önce, amaçlarınıza göre özelleştirmenizi sağlayacak bir menüden bazı seçenekler belirlemeniz gerekir.

Grubunuzun adını ve gizlilik seçeneğini doldurmanız gereken bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Herkese Açık'ı seçerseniz, herkes grupta kimlerin olduğunu ve neler paylaştığını görebilir. Özel öğesini seçerseniz, yalnızca grubun üyeleri grubun etkinliğini görebilir.

Seçilecek bir sonraki seçenek, grubun Gizli mi yoksa Görünür mü olduğudur. Görünür grupları herkes bulabilir, ancak yalnızca üyeler Gizli grupları bulabilir.

İşiniz bittiğinde, ekranın altındaki Grup Oluştur'a tıklayın. Ardından, Facebook arkadaşlarınızdan üye davet etmenize izin verecek bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

Facebook Grubunuzla Canlı Yayına Geçin

Bundan sonra, bir kapak fotoğrafı, bir açıklama ekleyebilecek ve grubunuzun amacını en iyi tanımlayan hedefler listesinden seçim yapabileceksiniz. Bundan sonra ilk gönderinizi oluşturabilir ve Facebook grubunuzu popüler hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz.

Facebook Grubu Kurmak Çok Kolay

Facebook hesabı olan herkes grup oluşturabilir. Grubunuzun binlerce üyeyi veya sadece bir avuç insanı çekmesi önemli değil; İnsanların gelip tartışabilecekleri ve ilgi alanlarını paylaşabilecekleri bir grup oluşturmak istiyorsanız, bunu test etmenin zamanı geldi.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!