Real Madrid, Galatasaray'ın Golcüsü Icardi İçin Transfer Hazırlıklarına Başladı
Real Madrid, Galatasaray'ın Golcüsü Icardi İçin Transfer Hazırlıklarına Başladı
Real Madrid, sakatlık sorunlarıyla boğuşan kadrosunu güçlendirmek amacıyla Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı. Sezon başında Paris Saint-Germain'den 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve sarı-kırmızılı takımın skor yükünü sırtlayan Icardi'nin, Real Madrid'in radarına girmesi beklenmedik bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, özellikle Vinicius Junior'un sakatlığı sonrasında Icardi'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Vinicius'un yanı sıra diğer hücum opsiyonları da sakatlık sorunlarıyla uğraşan Real Madrid'in, Icardi'nin gol gücüne olan ihtiyacını gidermek için harekete geçtiği belirtiliyor.

Ancelotti'nin talepleri doğrultusunda, Real Madrid'in ocak ayındaki transfer döneminde Icardi'yi kadrosuna katmak için yönetimle temas kurduğu öne sürüldü. Ancak Galatasaray'ın 25 milyon Euro'luk bonservis talebinin, Real Madrid'in 15 milyon Euro'luk teklifinden daha yüksek olduğu ifade ediliyor.

Real Madrid'in, Arda Güler'i transfer etmesine rağmen sakatlığı nedeniyle henüz faydalanamamış olması, Icardi'nin transferi için daha fazla çaba sarfetmelerine neden olmuş gibi görünüyor. Ancak transfer görüşmelerinin devam ettiği ve taraflar arasında anlaşma sağlanıp sağlanamayacağının belirsiz olduğu vurgulanıyor.

Icardi'nin Real Madrid'e transferi, önümüzdeki günlerde gelişmeler yaşanması muhtemel bir konu olarak futbol camiasının gündemine oturmuş durumda.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!