Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da coşkulu miting yaptı
Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da coşkulu miting yaptı
Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için Şanlıurfa'da coşkulu bir miting yaptı. Partinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla düzenlenen mitinge, yaklaşık 50 bin kişi katıldı.

Miting, Haliliye ilçesindeki 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde yapıldı. Miting alanı, kadın ve erkeklerin ayrı ayrı yer aldığı bir şekilde doldu. Partililer, miting boyunca "Allah'ın izniyle başkan Kasım Gülpınar" sloganlarıyla Gülpınar'a destek verdi.

Mitingde söz alan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, siyasetten uzaklaşmışken, Allah'ın kendisine bir görev verdiğini ifade etti. AKP MKYK üyeliği ve genel başkan danışmanlığı görevlerinden ayrılarak Yeniden Refah Partisi'ne katılan Gülpınar, "Siyasete ilgim yoktu. Meydanlara çıkmıyordum. Ama Allah'ın bir planı vardı. Bugün burada sizlerle birlikteyim" dedi.

Gülpınar, Şanlıurfa'nın sorunlarını çözebilecek tek aday olduğunu iddia ederek, "Şanlıurfa'nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben de bu şehrin çocuğuyum. Bu şehirde su yok, ulaşım yok, iş yok, eğitim yok, sağlık yok. Bu sorunları çözmek için sizlerden oy istiyorum. Yeniden Refah Partisi olarak, Şanlıurfa'yı hak ettiği konuma getireceğiz. Şanlıurfa'yı refah içinde yaşatacağız" şeklinde konuştu.

Gülpınar, mitingin sonunda partililere teşekkür ederek, "Bu meydanlarda böyle bir kalabalığı en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamanında görmüştük. Sizlerin bu ilgisi, bu heyecanı, bu coşkusu bizi motive ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Allah bizimle olsun. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta sandıkları fethedeceğiz. Şanlıurfa'yı Yeniden Refah Partisi'ne teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!