Yüzbaşılar köydeki kadınlar tandırları depremzedeler için yaktı
Yüzbaşılar köydeki kadınlar tandırları depremzedeler için yaktı
Iğdır merkezine bağlı Yüzbaşılar köy kadınlarının tandırlarda pişirdiği ekmekler, depremden etkilenen illere gönderiliyor.

Yüzbaşılar köylerindeki kadınların kendi bütçesinde depremzedeler için gönüllü olarak tandır ekmeği pişirdiğini söyledi."

Yüzbaşılar köyü milletimiz bir olmuş, tek yürek olmuş" Iğdır merkeze bağlı Yüzbaşılar köydeki kadınlarının kendi bütçesinde tandırlarda pişirdiği ekmekler, depremden etkilenen illere gönderiliyor.

Köydeki et kasaba sahibi Abbas Akkuş'a bırakarak, jandarma alıp götürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Iğdırlı kadınlar da depremzedelerin yaralarının sarılmasına destek oluyor. Kadınların tandır başında hazırladığı ekmekler, AFAD koordinesinde ambalajlanarak deprem bölgesine ulaştırılıyor. Köydeki kadınlarının kendi bütçesinde, ekmek pişiriyorlae. Depremzedelere bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Gıda, giyim, yorgan ve vs... Yüzbaşılar köy muhtarı İsa Aktaş, köylerindeki kadınların kendi bütçesinde depremzedeler için gönüllü olarak tandır ekmeği pişirdiğini söyledi.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!