Yunanistan'da Tren Kazası: 40 Ölü ve 130 Yaralı
Yunanistan'da Tren Kazası: 40 Ölü ve 130 Yaralı
Yunanistan'da Atina-Selanik seferini yapan yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu 40 kişi hayatını kaybetti ve 130 kişi yaralandı. Ulaştırma Bakanı istifa etti, ülkede 3 günlük yas ilan edildi. Olayın nedeni henüz netleşmedi.

Yunanistan'da meydana gelen tren kazası

Bugün Yunanistan'da meydana gelen tren kazası, ülkeyi yasa boğdu. Atina'dan Selanik'e gitmekte olan bir yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu 40 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi de yaralandı. Yolcuların çoğunun öğrenciler olduğu bildirildi. Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis, kazanın ardından istifa ederken, ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Olayın ayrıntıları henüz tam olarak açıklanmazken, kazanın sebepleri konusunda soruşturma başlatıldı.

Yunanistan'da bir yolcu treni ve yük treni çarpıştı ve 40 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi de yaralandı. Kazanın ardından Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis istifa etti ve ülkede 3 günlük milli yas ilan edildi. Bu üzücü olayın etkisi, tüm Yunanistan'ı derin bir yas içine soktu.

Yunanistan'da bugün meydana gelen bir tren kazasında, Atina'dan Selanik'e seyir halinde olan yolcu treni ile yük treni çarpıştı. Yunanistan Devlet Televizyonu ERT tarafından yapılan açıklamada, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Olayın meydana geldiği kuzeydeki Larissa ilinin Tempi kasabasında seyreden yolcu treninde 346 kişi bulunuyordu. Yaşanan üzücü olayın ardından ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!