Togg T10X Satış Fiyatı Belli Oldu
Togg T10X Satış Fiyatı Belli Oldu
Togg marka yerli otomobilin satış fiyatları açıklandı. Standart menzilli modelin fiyatı 953 bin liradan başlayacakken, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira seviyesinde olacak. Bu fiyatlarla Togg'un satışı gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin mobilite sektöründe faaliyet gösteren küresel bir teknoloji markası olan Togg, elektrikle çalışan ilk akıllı aracının ismini, teknik özelliklerini ve fiyatını açıkladı. Doğuştan elektrikli olan bu aracın satış fiyatı da duyuruldu.

Togg, kullanıcı odaklı, sürekli internete bağlı, akıllı yaşam çözümleri sunan ilk doğuştan elektrikli aracı olan 'T10X' için ön siparişleri açtı. T10X, farklı donanım seviyeleri ve batarya seçenekleriyle sunulacak ve uzaktan güncellenebilme özelliğiyle de dikkat çekecek.

Togg T10X, yarından itibaren ön siparişleri açılacak ve fiyatı 953 bin TL'den başlayacak. Doğuştan elektrikli olan T10X, farklı donanım seçenekleri ve iki farklı batarya seçeneği ile sunulacak.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ön siparişleri yakında başlayacak ve aracın fiyatı, model ismi ile teknik ve donanım özellikleri açıklandı. Togg'un elektrikli aracı T10X, farklı donanım seçenekleri ve iki farklı batarya seçeneği ile satışa sunulacak. Fiyatı 953 bin TL'den başlayacak olan T10X, kullanıcı dostu arayüzü, uzaktan güncellenebilme özelliği, yüksek teknoloji ile donatılmış güvenlik sistemleri ve çevre dostu performansıyla öne çıkacak.

523 KİLOMETRE MENZİL SEÇENEĞİ

Togg'un ilk akıllı cihazı C-SUV, "T10X" ismiyle piyasaya sürülecek. Togg, "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizerek T10X'i tanıttı. Togg'un T10X modelindeki "T" harfi Türkiye'yi ve Togg'u, "10" harfi ise cihazın C segmenti platformunu ifade ediyor. "X" ise SUV gövde tipini temsil ediyor. T10X, farklı donanım seçenekleri ve iki farklı batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak.

İKİ DONANIM SEVİYESİ VE İKİ BATARYA SEÇENEĞİ SUNULACAK

T10X RWD (arkadan itiş), 160 kW / 218 beygir güç ve 350 Nm tork üretebiliyor ve aracın iki farklı batarya seçeneği bulunuyor. Daha küçük bataryaya sahip versiyonu, 52,4 kWh kapasiteye sahip ve 314 kilometre menzile sahipken, daha büyük bataryaya sahip versiyonu 88,5 kWh kapasiteye sahip ve 523 kilometre menzile sahip olacak. T10X'in enerji tüketimi değerleri ise, küçük bataryaya sahip versiyonda 16,7 kWh/100 km (WLTP) ve büyük bataryaya sahip versiyonda ise 16,9 kWh/100 km (WLTP) olacak.

T10X’in fiyatları şöyle oluştu:

V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL,

V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL,

V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL.

T10X AWD'nin çift motorlu versiyonu, 29 Ekim'de özel bir seri ile yollarda olacak.

Togg'un T10X modelinin çift motorlu AWD versiyonu, 435 beygir güç ve 700 Nm tork üretebiliyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 4,8 saniyede tamamlayabiliyor. Bu özel versiyon, 29 Ekim 2023'ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisi ile birlikte yollarda olacak.

T10X'in şarj süresi, yüzde 80 doluluğa 28 dakikadan daha kısa sürede ulaşabiliyor.

Togg T10X, hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 28 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20'den yüzde 80 batarya doluluğuna ulaşabiliyor. Bu özellik, kullanıcıların uzun yolculuklarında kısa bir kahve molası sırasında cihazlarını şarj ederek, yolculuklarının geri kalan kısmı için hazır hale getirmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, T10X'in sıfır emisyon salımı sayesinde, kullanıcılar çevre dostu bir yolculuğun keyfini de çıkarabilirler.

YÜKSEK TEKNOLOJİ STANDART 

Togg, kullanıcıların günlük hayatlarını kolaylaştıran ve keyifli hale getiren akıllı yaşam çözümleri geliştirerek mobilite deneyimini yeniden tanımlıyor. Bu çözümleri Trumore dijital platformu üzerinden sunan Togg, Earn.more (Kazan), Go.more (Gez), Play.more (Eğlen) ve Scale.more (Geliştir) başlıkları altında mobilite ekosisteminin tüm fırsatlarını kullanıcılarına sunuyor. Yapay zeka ve veri işleme teknolojisi ile donatılan T10X, daha fazla kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir akıllı cihaz olarak yollarda olacak.

T10X'in standart olarak sunulan dijital kokpiti, Snapdragon® işlemcisi, 12,3 inç gösterge ekranı ve 29 inç bilgi-eğlence ekranıyla 41,3 inç uçtan uca bir deneyim sunuyor. Ayrıca araç içi sosyal kamera, 8 inç dokunmatik kontrol ekranı, yüksek hızlı mobil internet ve wifi hotspot özellikleriyle donatılmış olan T10X, kullanıcılarına üst düzey bir sürüş deneyimi sunuyor.

TÜRKİYE'NİN RENKLERİ ARASINDA SEÇİM

Togg T10X, Türkiye'nin doğal güzelliklerinden ilham alarak tasarlanmış bir araç. Gemlik'in mavi suları, Anadolu'nun sıcaklığı ve tutkusuyla yansıtılan kırmızı, Oltu taşının güçlü yapısı ve siyah rengi, Kula'nın doğal gri tonları, Kapadokya'nın sıcak toprak renkleri ve Pamukkale'nin beyaz travertenleri T10X'in dış renklerinde buluşuyor. Kullanıcılar, araçlarını "Gemlik", "Anadolu", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" veya "Pamukkale" renkleriyle özelleştirebilirler.

T10X ÇEKİLİŞ İLE KULLANICIYLA BULUŞACAK

Togg T10X, Türkiye'nin ilk doğuştan elektrikli akıllı cihazı olarak, 2023 yılı boyunca çekiliş yöntemiyle seçilecek kullanıcılarıyla buluşacak. T10X için ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden alınacak. Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına 60.000 TL ön ödeme yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak. Katılımcılar, ön ödeme öncesinde T10X'i istedikleri model ve renk konfigürasyonunda özelleştirebilecekler. 28 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek dijital çekilişte, ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Ön sipariş döneminin sonunda, noter huzurunda yapılacak çekilişle, Togg T10X siparişi verme hakkı kazanan kullanıcılar belirlenecek. Çekiliş sonucuna göre belirlenen kullanıcılar, teslimat önceliği dikkate alınarak siparişlerini alacaklar. Teslimat tarihi, seçilen versiyonun yaklaşık teslimat süresi ve kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri göz önünde bulundurularak belirlenecektir.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!