Sosyal Medya Fenomenleri Nihal ve Bahar Candan, Suç Gelirlerini Aklama İddiasıyla Gözaltına Alındı
Sosyal Medya Fenomenleri Nihal ve Bahar Candan, Suç Gelirlerini Aklama İddiasıyla Gözaltına Alındı
İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir operasyon sonucunda, sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, suç gelirlerini aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Candan kardeşler emniyet tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Nihal ve Bahar Candan hakkında yapılan suç duyurularının ardından, Candan kardeşlerin dolandırıcı bir suç örgütünün gizli kasası olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Suç gelirlerinin aklanması kapsamında gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde, aynı örgütün bir diğer üyesi olan Hacı İsrafil S. isimli kişi de Kars'ta gözaltına alınarak İstanbul'a getirilmişti.

Nihal ve Bahar Candan, gözaltına alınma anında oldukça yorgun ve üzgün bir halde görüldü. Sosyal medyadan yapılan yorumlarda, fenomen kardeşlerin bu halleri şaşkınlık ve merakla karşılandı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bunlara böyle ne olmuş?" yorumuyla olaya şaşkınlığını dile getirdi.

Candan kardeşlerin emniyetten sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü ve ardından tekrar emniyete getirildiği belirtildi. Sağlık kontrolü sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Candan kardeşlerin sorgularının devam edeceği öğrenildi.

İstanbul'da 'suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin, emniyetin detaylı sorgusu sonucunda olayın daha fazla netlik kazanması bekleniyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!