Iğdır’ın tanınmış siyasetçisi Milletvekili Adil Aşırım, Ak Parti Adayı Cantürk Alagöz’e destek vermek için Iğdır’a geldi
Iğdır’ın tanınmış siyasetçisi Milletvekili Adil Aşırım, Ak Parti Adayı Cantürk Alagöz’e destek vermek için Iğdır’a geldi
20. DÖNEM IĞDIR ESKİ MİLLETVEKİLİ ADİL AŞIRIM’LA ÖZEL RÖPORTAJ


20. DÖNEM IĞDIR ESKİ MİLLETVEKİLİ ADİL AŞIRIM’LA ÖZEL RÖPORTAJ

1995 yılında Iğdır’da DSP’den Milletvekili seçilen Iğdır’ın tanınmış siyasetçisi Milletvekili Adil Aşırım, Ak Parti Adayı Cantürk Alagöz’e destek vermek için Iğdır’a geldi.

Adil Aşırım Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz’e destek vermek amacıyla dün Iğdır’a geldi ve gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ın sorularını yanıtladı.

SORULAR VE CEVAPLAR: Soru: Sn. Aşırım Iğdır’a hoşgeldiniz, sebebi ziyaretinizi öğrenebilir miyiz?

Teşekkür ederim, hoş bulduk. öncelikle Yeşil Iğdır gazetesinin yıllardır süren yayın hayatında tekrar başarılar dilerim, Iğdır’ın en kadim kuruluşu unvanına sahip bir gazetemizdir.

14 Mayıs seçimleri ülkemize hayırlı olsun, bütün adaylara başarılar dilerim, her seçmen gibi benimde bir reyim var, istediğime oy vereceğim, ancak bir dönem Iğdır adına siyaset ve yasama hakkı şerefine nail olmuş biri olarak, sevenlerimizin de önerileri ile bir kanaat önderi sıfatım ve tecrübemle kamuoyunu aydınlatma görevim olduğunu düşünerek geldim.

Türkiye ve Iğdır önemli bir seçime gidiyor, cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçilecek; Iğdır’ın ilk milletvekili olarak, Iğdır yararına gördüğüm Sn. cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi ve milletvekili adaylarımız Sn. Cantürk Alagöz ve Sn. Ahmet Tutulmaz’a destek vermek için geldim.

Soru: Cantürk Alagöz’ü desteklemek üzere Iğdır’a geldiğinizi ifade ettiğiniz için soruyorum, Alagöz’e tavsiyeleriniz oldu mu, olacak mı, ne tavsiye etmek istersiniz? Siyasi tavsiyelerim oluyor, zannedersem bu tavsiyelere değer verip uyguluyor.

Bence iddialı adayları çok sıkmamak gerekir, tavsiyeden ziyade yapabileceğimiz en azami ölçüde oy toplamak daha doğru olur. Soru: Seçim sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz.

Oyların partilere dağılımı nasıl olur? Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda biter, benim kendi yaptırdığı ankete göre Sn. cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçimi kazanır.

Iğdır milletvekili seçimine gelince maalesef bahsettiğim nedenlerden dolayı Yeşil Sol Parti bir milletvekili, Ak Parti’de bir milletvekili çıkarır. Sn. TUTULMAZ iyi bir siyasetçidir, Kürt hemşerilerimin yerinde olsam (geçmişte AĞRI ilimizde olmuştu) hizmetten yana oy verir, 2 mv gönderirim. Soru: Değerli bir politikacı, iyi eğitimli, birçok büyük şirkette yöneticilik yapmış birisiniz.

Son söz olarak halkımıza nasıl bir tavsiyede bulunmak istersiniz? Çocuklarımızı iyi yetiştirelim, onları eleştirmek, azarlamak yerine dinleyelim.

Gençler inanarak istesinler, plan yapsınlar ve uygulamaya koysunlar, başarılı olmazlarsa bu geçici bir durumdur, planlarını değiştirsinler ve hiç vazgeçmesinler. Allah sonsuz ve sınırsız gücüyle kullarına manevi kuvvetler (melekler) vermiş, bu kuvvetlerle hiçbir korkuya yer vermeyeceklerinin farkında olsunlar ve inansınlar.

Gençler kendilerine sınır koymasın hep yüksek hatta sınırsız vizyonları olsun. Başkaları ile ilgili negatif düşünmenin kendilerine faydası olmadığını bilsinler.

Doğruluk ve adalet üzerine tesis edilmeyen hiçbir şey uzun süre devam etmez, ne yaparlarsa başkalarının da fayda sağlamasını istesinler.

Güne başlayan her adımın, her anın imtihan olduğunu bilsinler, sadece yaradan dan yardım istesinler.

Teşekkür ederim. Iğdır eski Milletvekili Adil Aşırım’a yaptığı açıklamalardan ötürü teşekkür ederiz.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!