Iğdır CHP’de Yeni Atamalar Yapıldı..
Iğdır CHP’de Yeni Atamalar Yapıldı..
CHP Iğdır merkez ilçe gençlik kolları başkanlığına Musa Yılmaz, Merkez ilçe kadın kolları başkanlığına Dilek Taç Aziti atandı.

CHP Iğdır merkez ilçe gençlik kolları başkanlığına Musa Yılmaz, Merkez ilçe kadın kolları başkanlığına Dilek Taç Aziti atandı. Ard arda yapılan yeni görevlendirilmelere CHP Iğdır il başkanı Baysal ünsallar, il başkan yardımcısı Çiğdem Ağca, il kadın kolları başkanı Özlem Güneş, il gençlik kolları başkanı Asena Ateş ve partililer başarılar dilediler.

İl kadın kolları başkanı Özlem Güneş yaptığı açıklamada ‘‘Bizlere ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten kalan büyük bir mücadele mirası var! Hiçbirimiz eşitlik mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bugün sokaklara çıkarken, haklarımızı ve demokrasiyi savunmak için bir arada olacağız, kadın erkek hep birlikte sesimizi yükselteceğiz.’’ Dedi.

Ardından söz alan merkez ilçe kadın kolları başkanı Dilek Taç Aziti; Temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, düşüncelerin özgürce ifade edildiği, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, kadın haklarının, çocuk haklarının, çevre haklarının tam anlamıyla güvence altına alındığı özgürlükçü bir sistem inşa edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Akabinde İl gençilk kolları başkanı Asena Ateş partililerle Seslendi; Bizler Gazi Paşa Mustafa Kemal ATATÜRK’ün askerleriyiz . Atam aklımızda fikirlerin, kalbimizde sevgin hiç bitmeyecek.

Arkadaşlar emin olun geliyor gelmekte olan . ‘‘ Merkez ilçe gençlik kolları başkanlığına atanan Musa Yılmaz ise ‘‘Atatürk’ü öğrenerek büyümüş bir çocuksanız, masal kahramanlarına ihtiyaç duymazsınız.

Siz hazırsanız ben de hazırım Bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine yürüyeceğiz.” dedi.

Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!