Ev Sahibi, Zam Teklifini Kabul Etmeyen Kiracısını Öldürdü
Ev Sahibi, Zam Teklifini Kabul Etmeyen Kiracısını Öldürdü
Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle tartıştığı ev sahibi tarafından silahla vurulan kiracı yaşamını yitirdi.

Olay, Gaziosmanpaşa ilçesinin Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 15 yıldır aynı evde kiracı olarak kalan Hüseyin Asar, ev sahibi E.D.Ö ile kira artışı konusunda tartıştı. Tartışmanın ardından E.D.Ö, Asar'a tabancayla ateş açtı.

Asar, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Asar'ı hastaneye kaldırdı. Asar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Ev sahibi E.D.Ö'nün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polisin, E.D.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.

Kira Artışı Nedeniyle Tartışmışlar

Olayın görgü tanıkları, Asar'ın çocuklarını spor salonuna götürmek için evden çıktığını, bu sırada ev sahibi E.D.Ö'nün gelerek Asar ile tartıştığını söyledi. Görgü tanıkları, tartışmanın ardından E.D.Ö'nün Asar'a tabancayla ateş açtığını ve olay yerinden kaçtığını aktardı.

Ev Sahibi Her Yerde Aranıyor

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Ev sahibi E.D.Ö'nün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polisin, E.D.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.

Asar'ın Ailesi Yas Sürüyor

Asar'ın ailesi, olayı duyunca büyük üzüntü yaşadı. Asar'ın eşi, "Eşim çok iyi bir insandı. Kimseye zararı yoktu. Neden bu halde oldu, anlayamıyorum" dedi.

Kira Artışları Tartışma Konusu

Türkiye'de son zamanlarda kira artışları tartışma konusu oluyor. Kira artışlarının yüksek olması, kiracıları zor durumda bırakıyor. Bu durum, zaman zaman kiracı-ev sahibi anlaşmazlıkların yaşanmasına neden oluyor

Kira Artışlarının Düzenlenmesi Gerekiyor

Kira artışlarının düzenlenmesi gerekiyor. Kira artışlarının, enflasyon oranına göre belirlenmesi ve kiracıların mağdur edilmemesi gerekiyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!