Enkaz Altındaki Hayatlar İçin Birlikte Mücadele: Depremin Etkisi ve Türkiye'nin Yardımı
Enkaz Altındaki Hayatlar İçin Birlikte Mücadele: Depremin Etkisi ve Türkiye'nin Yardımı
Deprem sonrası Türkiye, yardım çalışmalarına odaklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da depremzedelerin yardımına koştu ve bölgeye geldi. Ancak, yapılan çalışmalar sırasında İmamoğlu'na tepki gösteren AK Parti eski milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ile tartışma ortaya çıktı. İmamoğlu, olay sırasında tahrik edilmesine rağmen sakinliğini koruyor ve Reyhanlıoğlu'nun acısını paylaştığını belirtiyor. İmamoğlu ve ekibindeki diğer kişiler ise olay sırasında tepki gösteriyor.

Kahramanmaraş'taki deprem sonrası bölgeye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eski vekil Nursel Reyhanlıoğlu tarafından yapılan sert ifadeler gündem oldu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde Reyhanlıoğlu'nun İmamoğlu ve ekibine yönelik ağır sözler kullandığı görüldü. İmamoğlu ve yanındakiler olay yerinde durumu yatıştırmaya çalıştı.

Türkiye genelinde depremin etkisini gidermeye çalışan belediye ekipleri Kahramanmaraş'ta enkaz altındaki vatandaşları kurtarmaya ve kurtulanlara yardım etmeye odaklandı. 7.7 ve 7.6'lık deprem 10 ilçeyi etkilerken, tüm Türkiye seferber oldu. Belediye ekipleri tüm imkanlarıyla bölgeye gelerek, enkaz altındaki insanları kurtarmaya ve kurtulanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik tepki olayı meydana geldi

Depremin ardından bölgeye geçen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, enkaz alanında beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Sosyal medya tarafından hızla paylaşılan görüntüler, İmamoğlu ve ekibinin AK Parti 26. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ile tartıştığını gösteriyor. Enkaz alanındaki yıkılan binaların olduğu atmosferde meydana gelen tartışma sosyal medya tarafından yoğun şekilde paylaşıldı.

Enkaz alanındaki tartışmanın sırasında, AK Parti 26. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik şu sözleri kullandı: "Bölgeye gelmeyin, burada şov yapmayın." Görüntüler, sosyal medya tarafından hızla paylaşıldı ve tartışma konuşma ortamına dahil oldu.

Enkaz alanında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine tepki gösteren AK Parti 26. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, "İstanbul'unuza bakın ve burada şov yapmayın" şeklinde kısa ve öz bir mesaj belirtti. Görüntüler, sosyal medya tarafından hızla paylaşıldı ve tartışma gündem oldu.

mamoğlu ve ekibine yönelik tepki gösterildiğinde İmamoğlu, yanındakilerin araya girişi sonrası, "Her şey yolunda, sakin olalım. Bu durumda normal olmayan bir insan değilim. Sizin acınızı paylaşıyorum." şeklinde bir yanıt verdi.

İmamoğlu ve ekibinin Reyhanlıoğlu'na verdiği tepki, durumun hızla eskisinden daha gerginleştiğini gösterir. İmamoğlu ve ekibi tarafından, Reyhanlıoğlu'nun gösterdiği tutumun depremin ardından zaten zor durumda olan insanlar için yapılması gereken yardım çalışmalarını engelleme potansiyeli taşıdığı belirtildi.

Özet olarak, Kahramanmaraş'taki deprem sonrası bölgeye giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti 26. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu arasında tartışma yaşandı. İmamoğlu ve ekibine tepki gösteren Reyhanlıoğlu, "Ne geziyorsun sen Türkiye'yi, sen İstanbul'una bak. Gelmeyin, defolun gidin. Şov yapma burada." gibi sert ifadeler kullandı. İmamoğlu ise durumu sakinleştirmeye çalıştı ve "Sen normal değilsin hanımefendi. Acını paylaşıyorum." dedi. Olay sosyal medya üzerinden yayıldı ve tüm Türkiye tarafından dikkatle izlendi.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!