"Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları"nın Çok Fazla Kötü Adamı Var
"Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları"nın Çok Fazla Kötü Adamı Var
Bu geceki sulu yeniden birleşme bölümü, Kathy Hilton ve Lisa Rinna arasında bir hesaplaşma vaat ediyor. Ama bu sezonun korkunç hislerini geliştirmek için yeterli olacak mı?

The Real Housewives of Beverly Hills'in bir başka tuhaf, zorlu sezonu oldu . Kyle Richards, Erika Jayne Girardi ve Lisa Rinna'yı içeren eski muhafız oyuncularının bir ittifakı olan Fox Force Five, dört sezonluk bir saltanattan sonra nihayet çöküyor olabilir ve çoğu taraftar iyi bir kurtuluş demeye hazır görünüyor . Grubun tamamı beyaz ve ikisi beyaz olmayan üç yeni oyuncudan daha yaşlı. Bu düşünceyi evrene yaymaktan nefret ediyorum ama franchise'ın baş tacı olan Beverly Hills'in The Real Housewives of New York'un yolundan gitmeye hazır olabileceğinden endişeleniyorum.Kültür yazarı Alessa Dominguez, BuzzFeed News için The Real Housewives'ın nasıl politikleştiğine dair 2021 tarihli bir makalesinde “beyaz kadınların ırkçılık konusundaki bilgisizliğine neredeyse bir yorum haline geldi” diyor.

Özellikle New York o kadar feci bir şekilde izlenemez hale gelmişti ki Bravo yaratıcı olmaya zorlandı; diziyi yepyeni bir kadroyla ve şimdiki ve eski New Yorklu eşlerin bir karışımını içeren ayrı bir “miras” vitriniyle elden geçiriyorlar. Bu arada, Beverly Hills, giderek daha da iğrenç olan eski zamanlayıcılarla birlikte dolaşıyor. En fazla ekran süresini, yeniden bir araya gelmeler sırasında Andy Cohen'i ağırlayacak en yakın koltukları ( Andy'nin gösterinin en merkezini gördüğü kişiyi gösteren son derece önemli, sözde ) ve yapımcılar tarafından görünüşte olumlu muamele görüyorlar - hepsi hayranların artan kızgınlığına rağmen. Eski model ve şimdiki QVC kraliçesi Lisa Rinna kısa süre önce BravoCon'da yuhalandıkovulma çağrıları arasında (kalabalığın parmağını salladı). Andy ise Rinna'nın kontratının yenilenip yenilenmeyeceğine cevap vermedi ve taraftarlara "bırakın yeniden bir araya gelelim" dedi.

Şimdi, bu birleşme bölümlerinden üçünden ikisini gördük ve Rinna, yeni en iyi arkadaşı Erika Jayne ile birlikte - kocası, yetimler ve yanıklar da dahil olmak üzere büyük hukuk davalarında temsil ettiği müşterilerden çaldığını iddia eden kötü bir davaya karışmaya devam ediyor. kurbanlar - her zamankinden daha kötü. Hayranlar, Rinna, Erika ve hatta Andy'nin Rinna'nın Garcelle'in anılarını Erika'nın Instagram hikayeleri üzerinden çöpe atmasına güldüğü en son bölümde sergilenen, yalnız Black oyuncu üyesi Garcelle Beauvais'e karşı sürekli acımasız davranışına öfkelendi . (Andy o zamandan beri özür diledi.)

Bu çirkin arka plana karşı, son sezonlarda artan varlığı, ben de dahil olmak üzere hayranları büyüleyen ve rahatlatan eşlerin bir arkadaşı olan alçakgönüllülükle sinsi, barış ilan eden Kathy Hilton geliyor. Emlak patronu Richard Hilton'un karısı ve sosyetik Nicky ve Paris'in annesi Kathy, hem aptalca zengin hem de nefis bir zavallı. Diğer ev kadınlarının aksine, sık sık Walmart'ta dolaşırken gördüğünüz Ortabatılı büyükanneler gibi giyindiği için, onun gerçekçi olduğunu düşünebilirsiniz, sloganlı tişörtlere kadar. Ama onun abartılı evini unutacaksın, bir şey için ve ailesinin imajını halkın gözünde ne kadar kontrol etmeye çalıştığı. Ancak Kathy, bu arzuları oldukça iyi gizlemiş olabilir ve kişiliğinin gördüğümüz küçük parçaları çoğunlukla yüzsüzce saçma sapan, hoş eksantrik bir şakacıdır. Ve şova diğer oyuncuların yaptığı gibi ihtiyacı olmadığı için, gördüğü şeyleri arayabilir ve gerçekten aklından geçenleri söyleyebilir.

Bütün bu inişli çıkışlı sezon, Kathy ve Lisa Rinna arasında dünyayı sarsan bir hesaplaşma olacağına söz verilen bu geceki son birleşme bölümüne kadar gidiyor. Sonunda Kathy'nin sezonun en patlayıcı drama parçasına hitap ettiğini duyacağız - bunların hepsi kafa karıştırıcı ve son derece sinir bozucu bir şekilde kamera dışında gerçekleşti.

Ana fikir şudur: Rinna, Kathy'yi sezonun sonlarında Aspen'e yaptığı bir kız gezisi sırasında, en azından üyelere özel bir kulüpten evine eşlik ettikten sonra, Kathy'yi “çöküş” ve “psikotik kriz” geçirmekle suçladı. Kathy'nin davranışlarına dair bazı tanıkları var. Orada bulunan diğer eşler, Kathy'nin konga sırasına kimse katılmadığında (Sutton Stracke'ye göre) üzüldüğünü ve onun "öfkeli, kızlara ve çoğunlukla [üvey kız kardeşi] Kyle'a" (Diana Jenkins) bağırdığını bildirdi. Bir DJ'in ölümüne kadar yakın kişisel arkadaşı olan Michael Jackson'ı oynamayı reddetmesinin ardından Hilton'un eşcinsel karşıtı bir hakaret kullandığını iddia eden çekimlerden hemen sonra raporlar basına sızdırıldı . (Erika Jayne o zamandan beri Instagram'da Kathy'nin karalama kullandığını duyduğunu iddia etti.Kathy ve diğer eşler bunu şiddetle reddetseler de.) Kadınlar kulüpten ayrıldıktan sonra, elimizde sadece Rinna ve Kathy'nin o gece olanlara dair anlattıkları var. Rinna, minibüste ve eve geri döndüklerinde Kathy'nin "bu gösteriyi tek başına bitirmekle" tehdit ettiğini ve öfkelendiğini iddia ediyor. Hepinizi lanet olasıca mahvedeceğim." Rinna, tehditlerin Kathy'nin küçük kız kardeşine kadar uzandığını iddia ediyor: "'NBC'de büyük anlaşmalarım var, herkes beni koruyor ve Kyle'ı mahvedeceğim."

Tüm bunlar hakkında korkunç derecede üzücü olan şey, Kyle'ın olanın bu olduğuna inandığı görülüyor - sadece bunu duymak istemiyor ya da buna ihtiyaç duymuyor. Rinna'ya, tek isteğinin en büyük kızının düğününde yeğenlerini ve yeğenlerini görmek olduğunu iddialarının ardından defalarca söyler. Kyle'ın şu anda ya da hiçbir zaman istediği son şey, gösterinin uzun yıllar boyunca gördüğümüz kız kardeşi Kathy ile daha fazla drama yapmaktır. aile. Rinna, konuşan kafalarda Kyle'ın Kathy'den korktuğunu ima ediyor ve Kyle muhtemelen bunu inkar etmeyecekti. Rinna, çok gerçek, çok derin aile acısı ve travma kuyuları gibi görünen şeyleri karıştırıyor. Bu çirkin.

Sezonun son bölümlerinden birinde, Rinna, Kathy'nin çöküşü ve Kathy'nin kalbindeki tüm nefretin tam olarak nereden geldiği hakkında yüzleştiğinde, Kathy iddiaları doğrudan reddetmedi. Gerçekten ne olduğunu anlatmadan kız kardeşinden özür diledi ve Kyle özrü hemen kabul etti. Ama Rinna gitmesine izin vermeyecek.

Sosyal medyada ünlüler, hayranlar ve eski eşler arasında zavallı, tatlı Kathy'yi savunmak için bir anlatı birleşmeye başladı. Kızı Paris Hilton tweet attı ve Kyle dahil tüm kadınların bir bölümde Kathy'yi tekilasını içmeye çalışırken görmezden gelmesinin kaba olduğunu düşünen bir hayrandan alıntı yaptı. Bir eşcinsel paniği dalgasıyla Beverly Hills'den kaçan eski karısı Denise Richards, "Onun için üzülmüştüm, duygularının gerçekten incindiğini görebiliyordunuz." Bir başka eski oyuncu olan Camille Meyer (eski adıyla Grammer), birçok hayranın da düşündüğü şeyi tweetledi: “Peki ya Kathy bu hanımların yanında öfkesini kaybederse. Kim #rhobh kullanmamış," diye ekledi, "özellikle de gaz yakılırken" bazıları tarafından. r/Realhousewives hakkında bir başlıkKathy'nin Lisa Rinna'ya PTSD verecek kadar kötü ne söyleyebileceğini merak etti (Rinna'nın daha sonra iddia ettiği gibi, tüm vakayı daha da şüpheli hale getirdi) ve en önemli yanıtların çoğu memler; Lisa Rinna'daki dünyanın en güvenilmez anlatıcısı düşünüldüğünde, muhtemelen o kadar da kötü olabilirdi.

Ancak birçok hayran, Beverly Hills alt dizinindeki bir kişinin “bu sezonun anlatısında büyük kara delik” dediği bu olay örgüsünde şüpheli bir şeyler olduğuna da ikna oldu.

Neden hiç görüntü yok?

Andy Cohen kısa süre önce Twitter'da üyeler kulübünün çekime izin vermemesi nedeniyle "kameraların kapalı" bir gece olduğunu söyledi. Ancak daha sonra kadınları eve götüren Sprinter minibüsünde, Salt Lake City'nin Gerçek Ev Kadınları'ndaki Jen Shah gibi samimi anları yakalamak için kullanılan mikrofon ve kameralarla donatılmadığına mı inanacağız? Lisa Rinna olayı Erika Jayne'e canlı mesajla gönderdi ama hiçbirini kaydetmedi mi? Redditörler , bir şeylerin olduğunu hemen tahmin ettiler , popüler bir teoriye göre, güçlü ve aşırı zengin Kathy Hilton, para ve / veya nüfuz ve / veya bir avukat filosu kullanarak gecenin herhangi bir görüntüsünü ortadan kaldırmayı başardı.

Kathy'nin sezonun en büyük hikayesinden şüpheli makbuz eksikliğiyle bir ilgisi olup olmadığı, Lisa Rinna'yı indirmesinin cazibesi çoğu hayran için direnemeyecek kadar güçlü. Bu geceki bölümün önizlemeleri, Kathy'nin son ayağı için birleşmeye katıldığını, Rinna'yı “Hollywood'un en büyük kabadayı” olmakla suçladığını ve Rinna'nın herkes hakkında kötü şeyler söylediğinde, Kathy'nin “koroya vaaz verdiğini” söylediğini gösteriyor. ”

Kathy'nin sezonun en büyük hikayesinden şüpheli makbuz eksikliğiyle bir ilgisi olup olmadığı, Lisa Rinna'yı indirmesinin cazibesi çoğu hayran için direnemeyecek kadar güçlü.

Bir sonraki Housewiveshead kadar Rinna'nın da kendi zehrine maruz kalmasına hazırım ama aynı zamanda internette pek çok hayran tarafından sezonun kurtarıcısı olarak selamlanan Kathy'ye karşı da temkinli hissediyorum. Biri Kathy ve Garcelle'in gösteriye “umut getirdiğini” yazdı.

 

New York'un eski karısı Bethenny Frankel kısa süre önce bir TikTok kaydetti ve Kathy ve Kyle'ın "tek hatasının" "raporların aksine" sonuç üzerinde hiçbir kontrollerinin olmadığı bir şova gitmeyi seçtiklerini söyledi. Kardashianlar Frankel, bazen akıllıca davranarak “birinin her zaman kazandığı ve birinin her zaman kaybettiği bir realite şovuna çıkmak [aile] başarısının bir reçetesi gibi görünmüyor” dedi. Şu anda Kathy çok açık bir şekilde kazanıyor; kendi nazik, aşağılık imajını güçlendireceği giderek daha karikatürize bir kötü adama sahip.

 

Bin yıllık yumuşaklığı ve diğerlerinin algılanan bir kurbanlık duygusu olarak gördüğü hakkında sık sık alay edilen ve sorgulanan en genç oyuncu üyesi Crystal Kung-Minkoff, yeniden bir araya gelme sırasında bunun neden çok mantıklı olduğunu belirttiğinde herhangi bir destek alamadı. bu gün ve yaştaki biri Michael Jackson şarkısını çalmak istemez. Kathy'nin Jackson'ı çocukken cinsel istismara uğradığına dair birden fazla suçlayıcıya inanma konusunda nerede durduğunu açıkça tahmin edebiliriz.

 

Gerçek TV yıldızlarımın “iyi” insanlar olmasına ihtiyacım yok, bu ne anlama geliyorsa olsun - gerçekten, istemiyorum. Ancak , özellikle Aspen'de gey karşıtı bir karalama kullandığı iddiaları ışığında ve Donald'ın yakın bir kişisel arkadaşı olduğuna dair giderek artan kanıtlarla Kathy için geçen yılki bir denemede Kathy için "eşcinsel tanrılara teşekkür ettiğim" için pişmanım.

 

Bu, görünüşe göre iyilik için kız kardeşini kesen bir kadın, çünkü Kyle çocukluklarıyla ilgili bir TV şovunun bir sezonunu yaptı ve Kathy - daha önce izlemeden - programın annelerini olumlu bir şekilde tasvir edeceğine inanmadı. yeterli ışık. Kathy ailesinin mahremiyetine gerçekten saygı duyuyorsa, davasını burada daha sempatik bulabilirim, ama bu, Ut'un en kötü şöhretli realite TV yıldızlarından birinin annesi.

 

Kathy'nin bir genç olarak Utah yatılı okulunda fiziksel ve duygusal olarak istismara uğradığını belgeseli This Is Paris'te açan kızı Paris, geçen yılki Peacock TV dizisi Paris in Love'ın bir bölümünde annesinin “konuyu değiştirdiğini” söyledi. Paris, uğradığı tacizi tartışmaya çalışır. "Sadece mutlu olmayı seviyor. Onun havasını öldürmek istemiyorum.”

 

RHOBH'u izlerken, işler yolunda giderken Kathy'nin dünyanın en eğlenceli insanı olduğu izlenimini edinirsiniz. Ancak işler - örneğin, ailesinin yatırım yaptığı tekila markasını tanıtma girişimleri gibi - olmadığında, öfke nöbetleri attığını ve odalardan fırladığını gördük. Şimdi, Camille Meyer'in bize hatırlattığı gibi, bu hiçbir şekilde bir Ev Hanımı için vahşi bir davranış değildir. Ama bana göre Kathy'nin, dünyaya hangi versiyonunun gösterileceğini etkilemek için parasını ve gücünü kullanıp kullanmadığına bakılmaksızın, henüz gerçekten görme şansı bulamadığımız daha karanlık bir tarafı olmalı. Son zamanlarda Andy Cohen'in Canlı Neler Olduğunu İzle'yi hatırlayın,Kathy Lizzo'yu Precious sandığında? Bazı insanlar cömertçe onun hayali film karakterinden ziyade büyük beden modelden bahsettiğini düşündü, ama benim için bu açık bir uyarı işaretiydi: Kathy Hilton eğlenceli ve tuhaf olabilir ve Lisa Rinna'nın peruğu için geliyor olabilir, ama sonunda gün, o Trump ve Michael Jackson'ın arkadaşı. senin değil.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!