Ramazan Pişkin'i öldüren Erkan Baykut'un savcılık ifadesi ortaya çıktı
Ramazan Pişkin'i öldüren Erkan Baykut'un savcılık ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Fatih’te çay ocağı işleten Ramazan Pişkin, bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan Erkan Baykut, savcılık ifadesinde Pişkin’i Afgan uyruklu bir kişiye benzettiğini ve yaralamak istediğini söyledi.

Olay, 1 Şubat 2024 tarihinde Cerrahpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Sosyal medyada “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin, kendi işlettiği çay ocağında Erkan Baykut adlı bir şahıs tarafından bıçaklandı. Pişkin, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Polis ekipleri, güvenlik kameralarından saldırganın kimliğini ve kaçtığı yönü belirledi. Erkan Baykut, Beyoğlu İstiklal Mahallesi’ndeki evinde yakalandı. Baykut’un evinde cinayette kullandığı bıçak ve giysiler ele geçirildi.

SAVCILIKTAKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Erkan Baykut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinde Baykut, Pişkin’i tanımadığını, babasının yanında çalışan Afgan uyruklu Saboor Muradı adlı bir kişiye benzettiğini iddia etti. Baykut, Muradı’nın kendisine uyuşturucu verdiğini ve cinsel istismarda bulunduğunu, bu yüzden intikam almak istediğini anlattı. Baykut, Pişkin’e taş attıktan sonra bıçakladığını, öldürmek kastı olmadığını ve pişman olduğunu söyledi. Baykut, ayrıca herhangi bir dini grup veya cemaatle bağlantısı olmadığını da belirtti.

Erkan Baykut, tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!