Antalya’da kayıp motokurye cinayetinde şok gelişme: Şüpheli canlı yayında yakalandı, ikinci ceset aranıyor
Antalya’da kayıp motokurye cinayetinde şok gelişme: Şüpheli canlı yayında yakalandı, ikinci ceset aranıyor
Antalya’da motokurye olarak çalışan ve 20 Aralık 2023’te ortadan kaybolan Ali Diken’in (32) arkadaşı Zeynel Boyacı’nın (33) onu öldürüp gömdüğü ortaya çıktı. Boyacı, Müge Anlı’nın programına katıldığı sırada polis tarafından yakalandı. Boyacı’nın gösterdiği yerde yapılan kazıda Diken’in cesedi bulunurken, bölgede ikinci bir ceset arama çalışması devam ediyor.

Olay, Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana geldi. Ali Diken, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle birlikte evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Diken’in annesi ve yengesi, durumu polise bildirdi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Diken’in bulunması için çalışma başlattı.

Diken’in yakınları, 22 Ocak 2024’te ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına katıldı. Programda, Diken’in arkadaşı olan restoran çalışanı Zeynel Boyacı da yer aldı. Boyacı, programda şüpheli tavırlar sergiledi ve Diken’in kendisine küfür ettiğini söyledi. Programın devam ettiği sırada, Boyacı’nın İstanbul’da kaldığı otelden ayrılıp yurtdışına kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Polis ekipleri, Boyacı’yı otobüs terminalinde yakaladı.

Gözaltına alınan Boyacı, emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Boyacı, Diken’i kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü ve cesedini Aksu ilçesindeki boş bir araziye gömdüğünü anlattı. Boyacı, yer göstermesi için Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Kundu Mahallesi Sahil Caddesi’ndeki araziye götürüldü. ‘Obert’ adlı kadavra arama köpeğinin de katıldığı aramada, Boyacı’nın gösterdiği yerde Diken’in cesedine ulaşıldı. Diken’in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, Boyacı’nın alanda bir kişinin daha cesedinin olduğunu söylemesi üzerine ikinci bir ceset arama çalışması başlattı. Polis, bölgede 3 saattir ikinci cesedi arıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PlusHaber
Resmi Doğrulanmış Hesap

PlusHaber, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak ve herkesin fikirlerini ve haberlerini dünya çapında paylaşmasına izin vermek için tasarlandı. Kullanıcılar, haber paylaşma kültürüne katkıda bulunmak için PlusHaber'i kullanabilirler ve dünya çapında haber paylaşma deneyimi yaşayabilirler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.plushaber.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Bunun için ilk yorumu yazın!